Personvern & Cookie Policy

Trenger du ny faglig tyngde?
Vil du utvide mulighetene dine?
Ønsker du påfyll?

En videreutdanningsmaster er for deg som ønsker å møte samtidens utfordringer innen urbanisme eller arkitekturvern. Studiet gir deg teoretisk kunnskap og ny faglig tyngde. De fleste kombinerer mastergraden med jobb.

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) er en ledende vitenskapelig høgskole som gir utdanning innen arkitektur, design, landskapsarkitektur og urbanisme. Skolen har stor kontaktflate og en tydelig rolle innen sine fagfelt. Våre lærere og studenter rangerer AHO på topp over statistikken for tilfredshet - et viktig bidrag til skolens internasjonale anerkjennelse.

Videreutdanningsmaster i


Løft blikket.

Etter noen års arbeidserfaring kan det være godt å løfte blikket og dykke ned i teorier. En videreutdanningsmaster er for deg som ønsker å delta aktivt med faglig tyngde innen ditt arbeidsoråde. Begge studieretningene gir deg en teoretisk verktøykasse slik at du ligger i front i ditt kunnskapsfelt.

Se studieplan her:

Studieplan urbanisme >>Studieplan arkitekturvern >>

Kombinér jobb og mastergrad.

Både videreutdanningsmaster i arkitekturvern og videreutdanningsmaster i urbanisme er samlingsbaserte deltidsstudium. Studiet går over tre år. De to første årene består av ni moduler som omfatter to samlinger i tre dager. I tillegg er det selvstudium og hjemmeeksamen. Det siste året er satt av til masteroppgaven. Det er også mulig å ta moduler enkeltvis.

Søknadsdetaljer Urbanisme >>
Urbanisme >>Arkitekturvern >>

Mer informasjon.

Meld deg på vårt nyhetsbrev med informasjon og oppdateringer.

Faglig nettverk.

Medstudentene og det tverrfaglige fagmiljøet er en viktig del av studiet. Du møter studerer med et stor spenn av kompetanse og erfaring. Samtidig er dere på mange måter i samme situasjon. Dette bidrar til fruktbare diskusjoner og et nyttig faglig nettverk som du også drar nytte av etter studiets slutt.

Se hva tidligere studenter sier om studiet.

Har du spørsmål?

Lurer du på praktiske detaljer rundt søknad og opptak? Eller har du konkrete spørsmål rundt studiet? Vår rådgiver Marianne Fredhjem hjelper deg med de fleste praktiske spørsmål. Kontakt Marianne på evu@aho.no og hun kommer tilbake til deg så snart hun kan.

Søknad og opptak.
Her finner du mer informasjon om opptakskrav og detaljer. Søknadsfrist er 1. oktober, men det er rullerende opptak så lenge der er ledige plasser.

URBANISME

ARKITEKTURVERN

Søknadsdetaljer Arkitekturvern >>

Søknadsfristen for videreutdanningsmaster var 1. oktober, men vi vurderer søknader fram til studiestart om det er ledige plasser.